DM: Whiskydiner Wim Kuijsten (zie notities)

Wanneer:
24 mei 2019 @ 19:00 – 01:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-05-24T19:00:00+02:00
2019-05-25T01:00:00+02:00
Waar:
Jan Deckersstraat 25 Heeze, Nederland
Jan Deckersstraat 25 Heeze
Nederland

amuse: Glenkinchie DE Zeeuwse platte oester met kropsla en blauwe besjes (verstuiver met Talisker Skye)
entree: Caol Ila DE gerookte paling met salade van rauwe venkel, granny Smith sorbet en dille olie
tussen: Cragganmore DE spitskool met furikake, zacht gegaard eitje, lavas crème ( yoghurt basis), macadamia gebrand
tuss 2: Oban DE gerijpte eendenlever met brioche, gelei waar de lever in gerijpt is (Madeira) en gerookte rode bietjes
piece : Talisker DE gebakken eendenborst gelakt met appelstroop, gebakken polenta, gerookte popcorn, baharat olie en artisjok `barigoulle` neutrale jus de veau
kaas: Zacapa 23 gekarameliseerde witlof, gebrande munster, kletskop van zwarte olijf en 25 jaar oude aceto balsamico (die van massimo bottura villa manodori )